Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppar från en bro

Smärta gör ont
Det ska göra ont
Jag skriker inte
Jag visar inte
Ingen ska behöva förstå
Det jag nu ska genomgå
Jag tynar bort
Finner ingen ro
Försvinner från allt
Jag hoppar från en bro




Fri vers av PoeticImpuls
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-22 21:37



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Du ska bara hoppa från en bro om du har vingar om inte ska du bara beskåda vidder
2010-01-10

  stenen/ Yv Ericsson
men du nu. jag är din vän. prata med mig på msn om du vill.
2009-12-22

  nightsoulz
aj gör ont att läsa..
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

PoeticImpuls
PoeticImpuls