Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimma och Sand

Dimman har lättat
Min smärta lika så
Jag har hittat mitt sätt att
Kunna lämna och gå

Jag har funnit mig själv
I tankarnas land
Nu sitter jag och tänker
På levnadslust och sand

Sanden är min klocka
Min levnadslust och tid
Jag seglar bort från landet
För att landa hemma vid




Fri vers av PoeticImpuls
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-22 21:38



Bookmark and Share


  aol
bara så fin är din dikt,
2010-01-11

  Berit Robin Lagerholm VIP
Den här var så fin.
Sluta aldrig skriv
2010-01-10

  stenen/ Yv Ericsson
mycket fin text:)
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

PoeticImpuls
PoeticImpuls