Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt från tanken

Den står rakt framför dig
Ett sidospår mot gränslandet

En värld full av tro, hopp och kärlek
en chans till ett inte av frågelek

Välj din väg för din egen skull
Strunta i krav, press och dubbelroll

Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya
Ta en dag i taget, och lev för det fria

Det som kan förändra allt gott och ont
Få dig att Se våren, hopp och horisont
Du har den i dina händer
Det är bara du som bestämmer


Den står rakt framför dig

hej hej

Framtiden




Fri vers av MissSund
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-04 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissSund
MissSund