Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärleks dikt

Du finns där då jag sluter mina ögon
Du finns där jämt som min egen guldmedaljong


När alla andra bara far förbi
inser jag, att vi aldrig kommer behöva någon familjeterapi

För vi tänker likadant, och vi undviker onödiga bråk
Vi pratar istället, som för dem flesta kan va svårt

Inget får försvinna, jag vill bara ha mer
Och en framtid utan dig är inget som jag ser

Tanken på, att jag någon gång skulle förlora dig
Är det mest smärtsamma som kan hända mig

Jag vill leva med dig, resten av mitt liv
jag vill skaffa våra barn, och fortsätta blanda saliv ;)



Jag älskar dig
Robert Kullman




Fri vers av MissSund
Läst 317 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-04 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissSund
MissSund