Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur jag löser mina själsliga problem



Nu ska jag hålla
en liten föreläsning
om hur jag gör
för att må bra
och undvika
ja helst bota
mina egensinnigheter och handikapp
som har en tendens
att plåga
undertecknad



dessa egensinnigheter
kan då först
lämpligtvis
exemplifieras :



skaksår
hjärnbulor
smegma i näsan
kvarglömda bandage från för tidig barndom och slagsmål på barnabördshuset
dödskramp för två trumpeter och bas
studsepilepsi
lärkgång
bakstång
fjärrtänder
tre händer
analrapar i kvadrilj
sur sill
megaloman

och

hyperneurokostiskadiafragmakontravibrationer
av tredje graden



då gör jag så att
jag berättar om detta för min
tandläkare
en gång om året
så slipper
jag räkningen
och blir glad


äh skämt åsido
jag går
på bio.











Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 1015 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-12 16:23



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
Öhh...jag tror du skriver..
2011-09-28

  Knickedick
Enkla lösningar på komplicerade problem gillar jag
2010-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP