Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomhetens bisittare





TOMHETEN FINNS
men den har alltid
en bisittare
en stenograf
en skrivare
vid sidan av


de känner knappast till
varandras existens


håller ändå
kontakt




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-21 08:34



Bookmark and Share


  Anna*
Så sant och stenografen håller reda på allt ... Fint och tänkvärt
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP