Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvicksilver

 

flyr känslan
ä l s k a d

alla rum är fyllda
med tvivel

förstärkta väggar
vaktar

gamla sanningar
håller emot

...

men min tro
ger ingen ro
att sluta drömma

om en tid

när gamla sanningar
krossas

då kärleken
återuppstår

tills dess
är det bara

k v i c k s i l v e r




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-06 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo