Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske lite stark, eller väldigt svag

 

kanske, att jag snaskar poesi mitt i natten
för att slippa somna 

så jag slipper vakna

kanske, att jag badar ångestlösande bad
med tända ljus, romantiskt
bredvid

kanske  
               k a n s k e

att jag tar för stora steg
med ihopbundna ben
så jag faller 

utmattad ner

i min stjärnprydda säng
av sagoskatter

k a n s k e

att jag lever mitt liv
lite envist






Fri vers av Ex¤animo
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-11 22:46



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Känslosamt berör detta mig
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo