Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pusslar du din dag?

Många vackra klockspel
och en stråle mot dess yta
I vinden skimrar ljuden
av en nyvaken fågel

Är bladets visa ensam
eller räknas vårens kyss
Av en ruta räknas ramen
glöms ensamheten bort?

Första rosen varje vår
bugar upp mot björken
Är dygnet bara första synen
räknas varje stund?

Livet är en pusslad sol i en
helhet där bitarna smälter




Fri vers av PoeticImpuls
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-18 13:53



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
En mycket vacker dikt
Tyckte mycket om den här
2010-02-18

  aol
vackert så är det
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

PoeticImpuls
PoeticImpuls