Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MAN!

 

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,,,

,,,,,,,,,grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,,,

,,,grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,,,

,,,grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,,,,,,grrrr,,,


,,,Grrr,,,grrr,,,grrrrrrrrrrrrrrr,,,,,,

 

,,,grrrrrrrrrrrrrr,,,morr,,,morr,,,

 

 

 

 

 

...mjau?




Fri vers av Ex¤animo
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-24 20:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mjau mjau från en kattälskande manhatare (he he he he).
2010-03-05

  DerMond
*ler*
2010-02-24

  Lavinia Röd
Hahaha, kanske en ung hormonstinn en?
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo