Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

göm mig!

Dunkar, slår....
att möta ljuset
känns allt för svårt

gömma mig
vill inte synas
inte se

dricker
värker
måste

regn slår
stäng det ute
snälla?!

orkar inte,
tablett
hjälp?




att en förkylning kan vara så jobbig....





Fri vers av ensmåstad
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-27 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ensmåstad
ensmåstad