Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att ge för mycket

Hon har aldrig sett sig som svag
trodde inte något kunde dra ner henne
hon vill så gärna,
så mycket

just nu känns det som hon har snubblat på mållinjen
försöker krypa in
så nära, dock så långt ifrån

har de rätt?
kommer hon bli som de?
finner hon ingen annan utväg

Flickan är rädd
vem har hon blivit?
hon frågar sig
är det här att bli vuxen?

Kroppen ömmar
"måste-göras" lägger sig på hög i flickans huvud
leendet är inte längre där
inte äkta, bara för omgivningens skull

Försöker skriva vad hon känner
vad hon borde göra
hon skriver ett ord
farväl




Fri vers av ensmåstad
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-29 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ensmåstad
ensmåstad