Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förflyttar min ordkonst till

dagenskansla.wordpress.com

vi ses där.




Uppror

Mitt uppror upprör inte

   rörd utan röra (bara nagellack på mina fingrar)

men jag rår över det

mitt uppror är en viskning i ett ensamt rum

men det är mitt

uppror




Fri vers av Filip Broström
Läst 1277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-17 12:24



Bookmark and Share


    hejmartina
fantastiskt dikt. Storslagen
2012-04-15

  Louisedottern
Slagkraftigt och fulländat.
2010-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Filip Broström
Filip Broström