Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullständigt suverän II

Jag skiktar dimman i min syn. Är världen

där, bara delvis.

Horisontella linjer skapar nya

                     ändar av världen.

Lager på lager av mörkt.

Två punkter.

Låser fast.

Skruvstäd över mina öron

Hjärnan still.                     

 

Stämjärn och hammare

en ensam endorfin vrålar ut refrängen i Disturbeds prayer.

Jag ställer mig framför med

gitarren.                              

Sparka nu.

Kom regn. Dölj stjärnorna.

Bara försök,

                                    ta den sista.




Fri vers av Filip Broström
Läst 469 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-14 12:54



Bookmark and Share


  JohannaCarlsson
Jag gillar verkligen ditt sätt att skriva.
Den här var riktigt bra.
2010-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Filip Broström
Filip Broström