Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-------

Jag vill skriva om hösten som inte förtjänar att nämnas.

(Den i Maine är romantiken i död)

Regn och kyla glöms bort i nyanser av orange.

Blodrött vackert i gyllne solsken, belyser klara ögon.

                   Brun kompost och grå lera under kalla, blöta fötter.

 

Höst är, skoningslöst.

 

och då lever jag alltid i 14 minuter.

av varje kvart.




Fri vers av Filip Broström
Läst 447 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-23 09:38



Bookmark and Share


  ExtraordinaryMe
det här var riktigt bra :)
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Filip Broström
Filip Broström