Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man måste ju tänka på att handla ibland

 

 

Vi har haft en situation. Säger du.

 

Jag har känt så här länge. Säger jag.

 

 

Ett slag, ett slag, ett slag en trumvirvel.

Du älskar crescendon. Musiken är den högsta konsten.

Rena, skapade tankar och känslor.

 

Men hur är det med mig? Säger jag.

 

Du måste skilja på individ och handling. Säger du.

Så döm mig aldrig. Säger du.

 

Men ändå bryr du dig om mig för att jag gråter.

Fast du vet att det inte är därför jag är ledsen.




Fri vers av Filip Broström
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-25 11:51



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Bra dramatik avrundad med fin aforism...
2010-08-14

  JohannaCarlsson
Jag måste erkänna att jag är svag för dikter som innehåller dialoger...
Men den här var fantastisk. Och slutet fick du ihop allt på ett riktigt bra sätt! Du är väldans duktig, Filip.
2010-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Filip Broström
Filip Broström