Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är ett själsligt sår ?



en budkavle
gjord av ONT
med en munkavle
gjord på pareringar

våren känns ibland
som gjord
för att dö

jag väljer
att riva av mig munkavlen
bryta budkavlen

våren kan gärna få dö...

jag heter gunnar
och har 54 dödande sår

de hjälper mig att leva











Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-01 15:36



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
Min festdatum nr två
då jag hem fick gå..
som om du vetat
vad i tankarna kletat
2011-09-24

  aol
starka rader som grep tag i något inom mej,
2010-05-01

  Anna*
Bra formulerat ... jag har också brutit budkaveln och öppnat min mun ... det hjälper till att få såren att läka
2010-05-01

  /Isabel
Vad bra du skriver!
Riktigt snyggt slut också.
Kompar titeln..
2010-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP