Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas vi möts igen, min vän()

Känner mig helt tom.
Vet inte hur jag ska lösa det här.
Det enda jag vet är att jag måste vänta.
Alla som väntat vet att det är en fruktansvärd tid.
Lösningen ligger inte längre hos mig så jag kan inget göra.
Mitt liv förändrades drastiskt bara genom ett trollslag.
Ett trollslag från en ond fe.
En ond fe som inte tar hänsyn till någon annan.
Jag trodde det bara fanns goda feér men jag hade tydligen fel.
Vet inte vad jag ska fylla min tomhet med.
Tror inte ens det finns något annat att laga med.

Aldrig trodde jag att jag skulle känna såhär. Aldrig trodde jag det kunde bli såhär. Aldrig trodde jag jag skulle bli tvingad att lämna dig såhär.

Kanske är det rätt att inte lyssna på betydelselösa personer. Kanske är det fel? Men en sak är säker: Jag gjorde fel.









Jag hoppas att vi möts igen, min vän()




Fri vers av Sandan
Läst 421 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-07 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandan
Sandan