Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då min mor bedragits av denna man så har jag gjort allt för att få honom att försvinna. Vi seglar nu mot bättre tider


Mannen i svart

Mannen i svart har spelat sina kort
Han fegar och fuskar
Förlorar något stort

Kapitalist, matrealist och rasist
Ett grisigt kräk
Du skall brytas likt en rutten kvist

För att denna saga skall få ett lyckligt slut
Samlar jag kraft, trycker till
Denna gången ska du ut!




Fri vers av PoeticImpuls
Läst 370 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-16 01:42



Bookmark and Share


  LassO
vem är rädd för svarte man?
2011-01-30

  aol
det var starka ord, gillas
2010-06-09

  Larz Gustafsson VIP
Alla män i svart är inte skurkar...
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

PoeticImpuls
PoeticImpuls