Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kroppslig ångest





riktiga jag
som väntar på
vad som helst
sitter numera i ryggen
och gör ont

jag vill få bort smärtan
men om det är jag

tänk om jag förändrats
under tiden
i ryggen

inte vill veta
vem jag blivit

eller vill vill vill

hur berättar man om sånt
för en läkare

så här :

"hjälp mig
med smärtan
men ta inte bort den" ?




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-26 13:02



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
Så underfundigt, så bakvänt rätt i både kropp och själ!
2010-05-26

  /Isabel
Ja, hur berättar man om sånt
för en läkare?
Gillade verkligen! Och slutet i
synnerhet.
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP