Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu delar jag med mig för det blev över av vad jag kände



jag breder ut armarna
skapar ett T
med vars tvärslå
jag håller i och låter
mitt vattenfall rinna

är jag glad, så pärlsockrar jag
ledsen, så blir det dödahavssalt
rädd, faller massorna i slow motion
arg, så kommer det kokande
kåt och glad öppnar jag
hela mitt berg

sån är jag
jag är allt
rinner känsloåret runt
må det vara helvetes varmt
eller tomma fittans kallt

en kärleksgenerator i världen
en de hopplösa stundernas transformator
en galen världsglad reformator
med enbart fria fall
som enda framkomliga idé

ett själskraftverk
som själv fått nog
av torra knastrande löv
i avloppet

med det oreglerade skrattvattnet
som framåtkraft
och synen av oceanen
där framme
som motor
skyndar jag
långsamt
mot dig




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-29 11:42



Bookmark and Share


  /Isabel
Ord för känslor!
Du har sånt härligt flöde
ibland. Känns som att
du bara öppna kranen
och delar med dig.
Äkta.
2010-05-29

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
"....oreglerade skrattvattnet som framåtkraft .... skyndar....långsamt..."
Du väver en mycket vacker diktväv av mycket vackra ordtrådar
2010-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP