Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sista sviten om hösten - haikusvit


HÖSTrester



I.

Fallna äpplen
omsvärmas av flugor
höstens sista fest

Väderkvarn –
galen riddare fäktar
mot molnjättar


II.

Felparkerad bil
I smutsen på bakrutan:
SKIT

Blåsig promenad
gammal längtan blandar sig
med höstlöven

November
haikusnurran går
på tomgång


III.

Spindelnätet
förenar en gammal tall
med rosenbusken

Skarp måne skär sig
genom ett varmt molntäcke
mot en kall vinter

I drömmen vinter
Löven faller än


IV.

Liten snöluva
sitter på rönnbärsklasar
tomtar smyger runt





Bunden vers (Haiku) av mäster O
Läst 555 gånger
Publicerad 2010-06-05 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mäster O
mäster O