Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKÄRVOR




Liten lärd man
säljer tidningar –
ingen bryr sig


Ett tomt storkbo –
habsburgarna är borta
sedan länge


Stillhet
tunnelbanetåg
stillhet


Fullmåne
i vattenspegeln
magplask


Olidligt vackra
går de höstklädda träden
mot kyrkogården








Bunden vers (Haiku) av mäster O
Läst 491 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-20 22:08



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
kul du hänger ut lite,
tunnelbanetåg o kyrkogården riktigt snygga
habsburgarna vet jag nada om så jag hajjar inte
2010-10-21
  > Nästa text
< Föregående

mäster O
mäster O