Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

Färska bär är gott
Jordgubbar med grädde på
Det är sommartid.




Bunden vers (Haiku) av TrasiigKotte
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-08 22:32



Bookmark and Share


    Loffe
Jag drömmer mig bort en stund från minusgrader och snökaos. Charmfull haiku. Jag gillar den!

// Loffe
2010-12-05

  Lili Samuelsson VIP
mm, sommar är bärtid och att frossa i dem, det här känns gott
2010-06-08
  > Nästa text
< Föregående

TrasiigKotte
TrasiigKotte