Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt som jag skrev år 2008. :)


Emmas Sommardikt

när det är sommar och hett,
då mår man helt perfekt.
Men det är tur att det kommer en vind så det blir svalt,
bättre det än att det är snö och halt.
När solen är framme är det så pass,
att man vill ha en isglass.
Att ha någon att krama är mys,
en varm sommarkväll vill man nog helst tälta i en frys.
När man då ligger där i en kall frys,
då inser man att det inte var så mys.
När man vaknar på morgonen är man sådär lagom snygg,
det är då man märker att man blivit biten av massa mygg.
Man kliar sig då på både armar och ben,
då känner man sig lite klen.
Man bara kliar sig på betten,
och när man ska klä på sig, ja då är allt på tvätten.
Man badar i en bassäng,
efter det händer det att man tar glass med chokladsås och maräng.
Nu ska jag dricka upp min dricka,
och så ska jag krypa ner och gömma mig i min ficka.
Tack och hej,
tänk på barnen i bombay ;)




Fri vers av TrasiigKotte
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-08 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrasiigKotte
TrasiigKotte