Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med dottern på tingel-tangel-torg och ett telefonsamtal





männen säljer järn
kvinnorna tyg

här råder naturligt skön jämlikhet

solen väller ner över alltihop

dottern har långt ljus hår
mörka solglasögon

hon säljer bort sin mjuka barndom
som värsta köpman

men så har hon ju
pappas trygga kavaj över stolsryggen

andra klumpedunsar
får inte ens upp sina stånd

jag går i cirklar

köper en kaffe mmmm

ringer så
det där samtalet
som titeln utlovade




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-10 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP