Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på botten av glaset



har bröstet släppt
men sånt säger man inte 2010
när kvinnan
slår kuken av mannen
och äntligen kan skratta ut
eländet

men barnet ligger där
och väntar...
inte på jämlikhet

bara bröst
bara tröst
bara mjölk
bara närhet
bara mamma




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 320 gånger
Publicerad 2010-06-19 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP