Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns ju så mycket fint




mossan är ju så
sjukt mjuk i dag

gräset doftar myskbaggestarkt
säger dom

jordgubbarna
lär smaka sött och rött

luften
är visst högre än himlen

vattnet
har solen gjort nåt med

elden så...
ja den vet jag nåt om
alldeles själv

jag törs inte öppna munnen
du kan ju få för dig
jag är en drake




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-26 20:22



Bookmark and Share


  Kjell A. H Lundin
Ja, Gunnar, den här texten växer desto fler gånger jag läser den.
Jag är väl ingen gillare av Norénsk text, men den Hilénska
dras jag till. Avslutningen tycker jag särskilt mycket om.

Jädrans bra!!

Hälsning
Kjell
2010-06-28

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
det är kanske egentligen inte roligt, men får mig lite glad o att skratta till, på ett behagligt sätt. Som med vissa pjäser av Norén. Hilénska poetiken har samma effekt som Norénska dramatiken
2010-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP