Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan andra inslag. 




när alla hjältar är döda.

 

kan jag få vara din bödel
bara för en dag

säga att jag älskar dig
sedan rida av


hårt.




Fri vers av Ex¤animo
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-01 22:24



Bookmark and Share


  peter markurth
stark, söt
2010-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo