Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

f a l le n

 

dina sneda steg
gjorde intryck i snö
nu är du inte bara 

änglalik




Fri vers av Ex¤animo
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-04 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo