Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din enda kärlek

 

hon älskar inte dig
hon är en ros

men ingen äkta

säg mig
evigheters vän

varför plockar du rosor

om de aldrig
vill leva

säg mig hjärtsamma
vän

varför älskar du inte mera




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-05 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo