Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drunknad kärlek




Ad undas

 

följer med strömmarna

visst talade vi

om allt?

plötsligt drogs vi bara ner

åt varsitt håll, 

vi

 

höll andan,

dök aldrig medvetet

i,

 

andades 

vatten

 

och överlevde

men så långt ifrån

 

efter allt böljorna

slukat

 

var det som

 

vi aldrig funnits

 

och våra namn

 

blev aldrig inristade

 

i evig sand

 

det vi åter fann,

 

att kärleken aldrig

någonsin

varit, 

 

sann

 

...

 

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-06 18:59



Bookmark and Share


  peter markurth
mkt fin
2010-07-08

  HQ
Fin metafor
Luftigt och härligt skrivet!
2010-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo