Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om antenner och sånt



ju närmare du vågar
ju mer sjunger min barndom
ju flera toner ryms i min olyckliga sång

jag är rätt långt bort
men jag ser och hör ljudet
av din sköra men dock så stolta gång

perception
är känslans
antenner




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-09 21:56



Bookmark and Share


  Miss Mod
perfekt perception
2010-07-10

  Gawain
Snyygt och precist. Tunga saker på nåt vis, det känns ganska grått, svårt faktiskt. Rent poetiskt måste jag uppskatta det här för sin beklämmande känsla då det känns så oerhört.
2010-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP