Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hållbar

 

himmelen föll ner

jag är 

t r y g g 

 

i min förvaring

 

andas syre från igår

 

och inte ens glas krackelerar

 

av mina slag

 

hör inte.

 

känner inga dofter,

 

känner bara hjärtats slag.

 

nej,

 

han var aldrig inne i mig

 

mina skrik kvävs, 

 

med syret

 

som tar slut

 

vaacum

 

gör mig 

 

säker.

 

(inte svag)

 

jag stannar här.


 

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 170 gånger
Publicerad 2010-07-11 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo