Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ville bara skrika

 

helvetes jävla perkele skit 

 

är vad du är -

 

men jag faller bara ner.

 

om dina fötter ändå, gav mig vingar

 

...

 





Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-11 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo