Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åker man till solen bränns man ihjäl



vi står bakom tegelbyggnaden nu
En fot ut i solen, all längtan i ett steg

Steget tillbaka, vi försöker igen

Känner efter för mycket
Har ihjäl mysteriet
Halshugger ruset

Och vår längtan har inget ansikte mer




Fri vers av hejmartina
Läst 401 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-11 22:14



Bookmark and Share


    Mikaela Stigsdotter Larsson
Ojojojojoj, du är ju så bra!
2010-07-20
  > Nästa text
< Föregående

hejmartina