Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ego-orgasm


han kom,


han kom.




han gick




Bunden vers av hejmartina
Läst 452 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-15 00:03



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
då får vi hoppas han var ensam då med:)
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

hejmartina