Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din jakt

 

mitt förspillda blod
ditt liv

din mening

förlorad
energi

din törst

du väntar tills natten
innan du hugger 

släpper ditt envisa
grepp

när du känner

livlöshet

du är ett odjur

i min värld
av hopplös kärlek

och igenvuxna
rosenträdgårdar.

 

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-14 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo