Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

 

 

vem är det du saknar

vem är det du håller om

där innerst inne

där allting finns kvar

minnen

kvinnors dofter

de du älskat

de du bara krossat

 

...

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-16 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo