Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

medberoende

 

mina tankar står stilla
med din förnekelse

dina behov
gör oss gränslösa

när skulden
växer sig stor
och hjälplös

av vårt tvång




Fri vers av Ex¤animo
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-22 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo