Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var så vackert

det är så vackert.
så vackert så man tappar andan.

jag står stilla, jag kan inte röra mig.

det är så vackert.
så vackert så man får ont.

jag vill känna mitt hjärtas slag, men jag kan inte röra mig.


nu är det borta.


det var så vackert och nu är det borta.
borta, och kommer aldrig att komma tillbaka.




Fri vers av grubbleri
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-20 18:38



Bookmark and Share


  SeXara
Sådant är livet, vackert och stort i ett ögonblick, men inget, evigt.
2012-07-05

  blaite
Du skulle ha tagit en bild och gjort en tapet av den :)
2010-09-21
  > Nästa text
< Föregående

grubbleri
grubbleri