Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

igen

det jobbiga är
att nu är det bara jag kvar
själv, ensam
igen

det konstiga är
att det känns så mycket mer nu
så mycket mer själv, så mycket mer ensam
igen




Fri vers av grubbleri
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-19 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

grubbleri
grubbleri