Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

intensiv

 

din trådlösa kropp
jag kunde inte förstå
var alla sladdarna
kom ifrån




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-29 22:51



Bookmark and Share


  issac.a.m
läser med ett leende..
Gillar
2010-10-28

  Dorian
ja någonstans ska det väl ändå trassla
2010-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo