Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanndröm

 

ville vakna i en dröm
med dig

rusa i oändliga rum
genom att endast
blunda

och inga utgångar
att fly

jag ville andas livet
nytt

och spännande

inte vilsen
törstande efter din kärlek
på väg

bort

från allt

jag ville vakna
i en dröm med dig

återuppstå

låta det omedvetna
styra

kanske
mot en evighet

 

men verkligheten tar mig alltid hem

-igen

 

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-30 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo