Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(och han såg ut att smaka som du)


Vi såg en bro berätta om två världar som möttes



Jag hör ljudet av din klocka men förstår inte att tiden går,
och jag undrar vart allt försvinner när du lämnar mig
och varför du hellre sover hemma

För jag har tappat bort mitt namn men funnit ditt
och du tyckte om att hålla min hand när jag var kär i dig
Så visa mig skuggfåglar och månskenspojkar som bara lever på natten
så berättar jag för havet att du gråter till Göteborgs första toner


Jag såg en övergiven cykel som tappat sin fart
och jag stannade ett regn för dig, bara för att du skulle komma nära.
För världens längsta man läser böcker om små problem,
och det finns inget jag kan göra åt den saken.

Men drömmarna gör så att vi lever. Jag lever med dig




Fri vers av Anaa
Läst 528 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-02 19:56



Bookmark and Share


  Patrik Englund VIP
du har DET näre kommer till poesi alltså
2010-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Anaa
Anaa