Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi var dem som ingen trodde på, så vi begravde oss i böckerna där hjältar får liv



En kvinna som glömt sanningen om sig själv slutade tala
och en annan letade efter en förklaring till slutet
men kom ingenstans eftersom ingen överlevt det

Och så många tycker att livet är komplicerat
när allt som behövs är ord

Det finns dem som målar sina väggar i blod
för att känslan av kärleken aldrig skall försvinna
Men jag springer sällan längre för att hinna ikapp tiden

Och det är svårt att se vilka som är ensamma
Kanske för att alla har lärt sig ljuga med ögonen
Och när familjer växer ur sina hem och det är gångavstånd till allt
hur skall vi då kunna kliva upp till något annat än livet?

För det finns en sak som Stockholm har missförstått:
man klarar sig inte utan någon.




Fri vers av Anaa
Läst 607 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-01-10 12:48



Bookmark and Share


  Jeny
och en annan letade efter en förklaring till slutet
men kom ingenstans eftersom ingen överlevt det



mycket bra formulerat.
2011-03-13

    ej medlem längre
Fan vad bra du är.
2011-02-22

  Julio VIP
MM bra, gillar^
2011-02-22

  Jeny
Ibland kan det kännas svårt att kommentera. Det här är en sådan gång. Inte alls för att jag inte gillar texten, utan kanske snarare för att vi bor med varandra och delar vardagen.

Jag gör ett försök ändå.

"Och så många tycker att livet är komplicerat
när allt som behövs är ord " är perfekt.

Och sedan ser jag så mycket du i texten att det nästan känns läskigt att man kan se och känna så mycket. Texten är fantastiskt fin och väldigt tänkvärd.

Kram
2011-01-16

  Teresia Ridell
Härlig känsla i orden du förmedlar. De vävs ihop väl.o berör på djupet. (får mig att tänka på gamla punktexter som jag ömsom festade..ömsom deppade till.., för ett halvt liv sedan)
2011-01-12

  Anna*
Du har flera riktigt läckra formuleringar som verkligen berör. Snyggt och tänkvärt!
2011-01-12

    Kalle Bobbie Immanuel
Tycker väldigt mycket om.
2011-01-10

    tehdog
"när allt som behövs är ord"

DÄR FÅNGADE DU.

"Men jag springer sällan längre för att hinna ikapp tiden"

är utmanande formulerad.

"Kanske för att alla har lärt sig ljuga med ögonen"

DÄR FÅNGADE DU.


Vad jättefint. Jag går som på nålar dagarna innan du publicerar ett alster här: för det känns, det saknas någonting och äntligen är allt som vanligt igen. tack
2011-01-10

  Tyko
ljuga med ögonen och slutet slår starkt
2011-01-10

    ej medlem längre
Underbar!
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Anaa
Anaa