Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att dyrka




jag tar dig i handen
vi går in i gruvschaktet
och kastar den brinnande trasan

vi tittar samtidigt på varandra
och ler
när botten är så djup




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-08-03 13:43



Bookmark and Share


  Sylt
Fin känsla. Mångbottnad.
2010-08-03

    Max Poisé
en text att dyrka
2010-08-03

  Vortex
Mmmh. Jeg likte smaken av dette lille, men stemningsfulle stykket. Få ord rommer mye mening her. Akkurat som jeg liker det. Jeg liker også tittelen veldig godt, for den lar diktet vokse seg stort i leseren.
2010-08-03

  /Isabel
Djup.
Och mångbottnad.

Mycket bra.
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP