Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad gör du när musiken slutar? (vill sova inatt)


explorer är inte aceton

Bit mig
Slit i mig, för jag vill känna någonting igen
Borra dig genom mitt skinn
känn att hjärtat slår
Vill röra dig när vi är vakna på riktigt
som om allting spelar roll
Vässar du ner mig
eller menar du det du sa
när explorern slog ner och lät mig vara destillerad,
fick mig att älska det jag var
- - - - -
Säg inte festivalstrul
Jag luktade ju aldrig sprit
Bara gav dig mig sluddrande ärlig
halv men stundtals hel
ingen annan såg
Och efter allting hade ebbat ut
var du och jag ett minne längst in
som eksem på hennes hud
Nästa gång framför Stora Scenen
slår vodkan hårdare

Det måste få göra ont




Fri vers av sadako
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-05 22:22



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Brutalt snyggt!!
2010-08-05
  > Nästa text
< Föregående

sadako
sadako