Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
besked är asnajs man måste bara förlika sig med dem börjar typ få in det nu


typ lite såndära återuppståndelse

mm, jo
har testat att ligga i din säng och agera
lillasyster som inte vet men känner att du
stapplar fram
jag kan inte vara
direkt bra bara

för att sedan växa upp i glömska
bara en stämning att minnas
tankarna igendammade
ville inte sluta som du

kämpade för att inte mina
symptom skulle tänkas vara
som dina
få glömma och lämna
dina intrampade fotspår
slippa vackla
tillåtas falla med glöd

men vet du vad hon på plan tre
berättade för mig en dag
om kriterier
och medicinering
att vara glad och ledsen på samma gång

hon sa bipolaritet och
helt plötsligt blev vi typ, två




Fri vers (Fri form) av sadako
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-31 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sadako
sadako