Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känner du giftet

 

tiden har passerat
våra hjärtan
nu överflödiga

infektionen

vi föddes med
har gjort sin verkan

motgiftet
ett gift

vi aldrig behärskat

alla sanningar
är ett hån

mot vår sanna
natur

vi mänskliga
rovdjur

med förstånd
att äga

ett förgiftande försvar
det som löser upp

inifrån

tills vi hårdnar

blir de
vi aldrig var

från början

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-06 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo